Aquest web té per objectiu facilitar el coneixement i l’accés a productes i serveis oferts i prestats per Norma Project, SL.

El contingut és propietat Norma Project, SL la còpia, utilització, reproducció, distribució o qualsevol tipus de comunicació de la informació recollida haurà de ser autoritzada per escrit per Norma Project, SL.

Norma Project, SL es reserva tots els drets de modificar, limitar o cancel·lar l’accés i contingut d’aquesta web en algun moment, no assumint cap responsabilitat sobre l’actualització. Així mateix, Norma Project, SL es reserva la facultat d’efectuar modificacions en la seva configuració o prestació, podent fer ús d’aquesta facultat en qualsevol moment i sense previ avís.

Norma Project, SL sota cap circumstància es farà càrrec del mal que es pugui derivar de l’accés o ús de la informació del web (textos, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut), excloent especialment, qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se dels continguts i serveis comercials o d’altra índole de pàgines que es puguin enllaçar electrònicament, directament o indirectament a través del web. El fet que al web de Norma Project, SL es faci referència a productes, serveis, noms comercials, fabricants, subministradors… propietats a tercers no constitueix patrocini o recomanació dels mateixos per la part de Norma Project, SL.

Norma Project, SL exclou i deixa de banda qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d’informació entre usuaris a través de la xarxa d’internet i no admet cap responsabilitat per causa de problemes tècnics.