Equip

Les persones que treballen a NORMA PROJECT constitueixen el nostre actiu més valuós i la seva implicació i compromís s’han assolit gràcies a la identificació d’una manera natural amb els valors i missió de l’empresa, vivint-los dia a dia des de l’inici. Sabem que solament mitjançant un ferm compromís amb l’excel·lència en totes les nostres accions podrem progressar i fer avançar als nostres clients en els seus objectius i metes a aconseguir.

Comptem amb un gran equip de professionals amb amplis coneixements i experiència, plens de passió i motivació pel treball ben fet i amb total convicció per a la responsabilitat i la creativitat.

No creiem en el treball i coneixement individual, el nostre valor es fonamenta en el coneixement col·lectiu i el treball en equip com a mitjà d’identificació d’àrees de millora i superació permanent.

La formació contínua del nostre equip com a cultura de treball ens fa estar en permanent evolució i innovació, que és traslladada en els nostres serveis i a través de l’equip humà en cada projecte i obra que realitzem.

Normaproject, equipo